torsdag den 28. april 2011

Stauder og sommerblomster - nu er det nu...

  
  
  
  

Nu begynder der at ske ting og sager. Mine småplanter er flyttet fra vindueskarmen derhjemme og ud i haven. De skal bl.a. fylde i det bed rundt om terrassen, som er ved at tage form. Her vil pink og rosa blomster hen over sommeren give modspil til husets nye farve. Uh, jeg glæder mig! Stauderne vokser. Og hver dag er det en oplevelse at træde ind i haven, fordi nye farver er kommet til...

torsdag den 21. april 2011

Jordbærfangst...


Årets afhoppere fra højbedet er indfanget. De er sat i karantæne på terrassen, så jeg kan holde et vågent øje med dem... og guffe jordbær fra liggestolen.

tirsdag den 19. april 2011

En hjælpende hånd er altid velkommen!



    
Tænk hvis folk - når man afslog deres café-invitation, fordi man skulle male - udbrød "jeg kommer og hjælper dig!". Det gjorde min vidunderlige søster i går - verden er ikke gået helt af lave :)

mandag den 18. april 2011

Til kaffe...

  
Der er én ting, jeg elsker lige så højt som min have (og mit barn, verdensfreden og valnødder) - det er at møde nye mennesker. Derfor var jeg spændt, da jeg mødte op i en fremmed kolonihave et fremmed sted i byen for at drikke kaffe med fremmede mennesker - andre profilindehavere fra www.voreskolonihaver.dk.    

Sådan et par timer med guf for ganen og øjnene, høje grin under høj himmel og den dejlige følelse af at møde andre med samme interesse som en selv, får mig til at føle mig stenrig... hvilket jeg slet ikke er, for jeg mangler faktisk et læs strandsten til mine bedkanter. Men det kan jeg jo bruge flokken til. Vi har nemlig aftalt at mødes løbende og hjælpe hinanden med småprojekter :) 

Farveprøver #117 - the struggle continues...

søndag den 10. april 2011

Nem fornyelse,,,

Bordet vendt om = meget mere kolonihavestemning... og plads. Jeg elsker de gratis glæder :)

onsdag den 6. april 2011

Beskæring af æbletræer...



Æblet falder sjældent langt fra stammen... HA-HA :) Her et styks fædrende ophav i færd med at overlevere beskæringens kunst til den førstefødte. Vi nåede det vist lige tidsnok inden saftspænding. Nu glæder jeg mig til æbler på størrelse med fodbolde! 

mandag den 4. april 2011

Drømmen om udekøkkenet...

   
  
Mange drømmer om deres helt eget udekøkken på terrassen. Jeg har faktisk allerede et - og med lidt knofedt og kærlighed skal det nok blive fint.