torsdag den 26. maj 2011

Overgearede party-animals...

 

Vi mennesker kan have så travlt med såå mange vigtige ting. Men det kan de tørstende planter i drivhuset jo ikke rigtig bruge til noget. Så et hurtigt tusmørkebesøg blev det til i aften. Med byens lyde i baggrunden og fuglesang så højt og eksalteret, at man skulle tro, de gjorde nar ad Poul Bundgaards operettetriumfer. Små party-animals er da vist, hvad I er...

søndag den 15. maj 2011

Plantemarked... bemærk hunden!









Indtryk fra plantemarked i Botanisk Have i formiddags...

onsdag den 11. maj 2011

Solens stråler...

  

Jeg er så heldig, at solen skinner på min terrasse fra tidlig eftermiddag til sen aften. De absolut sidste stråler, der når ned i haven, rammer lige præcis den plet, hvor jeg ynder at sidde i skumringen. Bedre kan det ikke være!
Det har altid undret mig, at arkitekter og byplanlæggere ikke altid tager det livgivende sollys med på råd. Mennesker og planter er slet ikke så forskellige på det punkt.  

torsdag den 5. maj 2011

Vigtig servicemeddelelse!

  
Jeg var i dag i Bog & Idé i andet ærinde. Og faldt over den dejlige "Kolonihaver" fra 2005 til billig pris (99,- mod normalt ca. 300,-). Den flinke ekspedient fortalte, at bogen er udsolgt fra forlaget, og at de har opkøbt et restparti, som sælges billigt ud. Så det er nu, venner, hvis I skal sikre jer bogen, som godt kan gå under betegnelsen dannelseslitteratur indenfor vore rækker :)

Fødselsdagshygge...

Haver skal ikke bare passes, de skal også bruges. Bl.a. til at indtage "overskudskager" som denne mokkakage - bagt med Nescafé og med creme af flødeost naturel, fromage frais... og Nescafé. Mums mums...